11 Temmuz 2017 Salı

Lake Yatak Odaları


E1 standartlarında üretilen lake yatak odaları modern yaşamın inceliklerini yansıtıyor. Yatak odası takımlarının dış yüzeyinde 1. sınıf malzeme kullanımına firmamız önem vermektedir. Dış yüzeylerin kalitesi kadar iç yüzeylerde kullanılan malzeme kalitesine hat safhada önem verilir.

 İç yüzeylerde dayanıklılık açısından şüphe götürmeyen ve aynı zamanda hafif bir malzeme kullanılır. Kaliteli malzeme üzerine ise dış yüzeylerin 1. sınıf lake boya ile boyanması sağlanır. Koton kaplama yonga levhadan üretilmekte olup mobilyaların hafifliği açısından önem taşır.
Lake yatak odası takımlarında bazalı yatakların üretimi sağlanmakta olup bazasız yatak almak isteyenler firmamıza talep oluşturabilirler. Bazalı yatakların avantajı haricen baza alınmasına gerek bırakmamasıdır. Lake yatak odası takımlarına şifonyer, karyola, gardrop ve iki adet komodin dahil edilir.

Yatak Odası Modelleri


Huzurlu bir uyku, rahat bir gece geçirmek ve sabah olduğunda vücutta herhangi bir ağrı hissetmemek adına firmamızın kalitesi ile üretilen yatak odası modelleri her bireyin severek ve uzun yıllar kullanabileceği amacı ile üretilir. Yatak odaları herkesin görmediği bireylerin kendilerinin veya eşlerin kendilerine ait mahrem alanlarıdır. Dolayısı ile bireyler kendi ruh hallerini odalarında kullandıkları nesneler ile örneklendirirler. Şık, rahat ve konforlu  malzemeler ile üretilen yatak odası takımları hem göze hem de ağrısız bir gece geçirmeye hitap eder.

Konforlu Yatak Odası

Yatak odası takımlarının görünümleri kadar rahat olmaları da önemlidir. Mobilya yatak odası takımlarının konfor içeren unsurunda malzeme kullanımı değer taşır. Göze hoş görünüp sabahları belde, sırtta ve vücudun çeşitli yerlerinde ağrılar ile uyanılıyor ise o mobilyanın kaliteli oluşundan bahsetmek pek de mümkün değildir.  Dolayısıyla hem şık hem de rahat bir uyku uyunmasına olanak tanınan mobilyaların üretime konu olması gerekir. Bunun için firmamız en kalite ham maddeden boyaya ve üretim kalitesine kadar her bir aşamaya dikkat eder. Gerek yetişkinler için gerekse genç odası takımları için her daim firmamız konfor unsurunu göz önüne alır.

Çocuk Odası Takımları

Modern ve rahatlığın önemsendiği mobilyalarımızda çocuk odası takımları çocukların dünyalarına hitap edecek şekilde tasarlanır. Erkek çocuklarına ve kız çocuklarına göre ayrı dizaynlar ile üretilen mobilyalar hem takım hem de parça halinde satışa sunulur. Çocuk odası ve genç odası takımları yaşlara göre farklı tasarımlar içerir. Çocuklarda daha çok çizgi film karakterleri kullanılırken genç odalarında biraz daha olgunluk içeren yaratıcı layiha kullanımına önem verilir. Ebeveynler çocuk odası ve genç odası takımlarını sitemizde inceleyebilir. Yaşı ve karakteri yansıtan mobilyalara firmamız mobilyalarından karar verebilirler.

Yatak Odası Dizaynı

Yatak odalarına farklı dokunuşlarla değişiklikler kazandırmak ve alışılmış olanın dışına çıkmak firmamızın sunduğu mobilya yatak odası modelleri ile mümkündür. Mobilyaların birbiri ile uyumunu sağlamak için firmamız önceden tasarlaığı ürünleri dikkatle imal eder. Mobilyaların ve yatak odası perdesinin uyumu için binlerce çeşit ürüne yine sitemizden ulaşılması sağlanabilir.
 Bayanların hergün büyük bir keyifle yapmakta oldukları makyaj uygulamaları için de bel, sırt ağrısı olmadan ve uzun süre ayakta kalmadan konforlu bir şekilde üretilen makjay sandelyesinden yararlanılabilir.
Buna ek olarak makyaj masası ve boyun hizasında bulunan masa aynısı ortaya çıkarılacak makyaj tasarımlarına yardımcı olurlar. Bayanlar hem yorulmadan makyajlarını yapar hem de ortalığın daha az kirlenmesinde etkin rol oynarlar. Makjay sandelyesi olmadan yapılan makyajlarda pamuk, fondoten vb. makyaj ürünlerinin yerlere dökülmesi söz konusu olabiliyor.
Bununla birlikte özellikle banyoda aynı karşısına geçip yapılan makyajlarda lavabonun kirlenmesi kadar aynalarında kirlenmesi ne yazık ki muhtemel oluyor. Ancak makyaj masasından yararlanıldığında yalnızca masa üzeri ve çevresi kirleniyor. Mobilyaların kaliteli dış yapıları sayesinde mobilyalar kolayca temizleniyor. Böylece hem diğer alanlar kirli kalmıyor hem de makyaj malzemeleri etrafta dağınık halde bulunmuyor.

Berjer Koltuk

Rahatına düşkün olanların hayır diyemediği berjer koltuklar firmamızda kaliteçatısı latında üretime tabii olur. Yerden yüksek ayakları olan bu koltuklar tek kişilik olup konforlu bir oturma pozisyonunda bel ve sırt ağrısı yaşanmamasına olanak verirler. Berjerkoltukların renk seçeneklerine sitemizden erişim sağlanarak beğenilenin tercih edilmesi son derece mümkündür.

Yatak Başlığı Modelleri

Birbirinden renkli ve çeşitli tasarımları ile yatak başlığı modellerine firmamızın sitesinden ulaşılmasına olanak verilmektedir. İstenilen tarzı yansıtmanın bir sırrı niteliğini taşıyan yatak başlığı modelleri aynı zamanda ortopedik özellik taşır. Firmamızı tercih eden her ziyaretçimiz için lake yatak odaları takımları sergilenir.


Hiç yorum yok: